Bruiloften

De Schakel

Gaan jullie ja zeggen?

Zijn jullie verloofd en willen jullie elkaar het jawoord geven op een warme, gemoedelijke en landelijke locatie? Dan zijn jullie bij De Schakel aan het juiste adres. Wij hebben alle faciliteiten om van jullie bruiloft de perfecte dag te maken.

De Schakel is de landelijke trouwlocatie

De Schakel is de trouwlocatie waar jullie het jawoord willen geven. Wij denken met jullie mee en luisteren naar jullie wensen en behoeften. Jullie liefde is de leidraad voor dit bijzondere moment en samen met jullie maken we er een onvergetelijke dag van.

Graag leiden we u eerst rond op onze locatie om vervolgens onder het genot van een kop koffie bij de haard uw wensen te bespreken. We denken graag mee en kunnen ook helpen met bijvoorbeeld de aankleding, de taarten en het menu. Ook voor de bruid hebben we alle faciliteiten. Zo kunt u ook uw haar en make-up laten doen door een kapper en visagist. Hiervoor werken wij samen met andere ondernemers uit onze regio.

Wij bieden het complete pakket aan en helpen u graag om er een perfecte dag van te maken.

Wilt u graag meer weten? We leiden u met plezier rond en laten de mogelijkheden graag zien. Naar aanleiding van een gesprek maken we een offerte op maat.

Foto: Ilonka Veldman fotografie