Zaalverhuur

De Schakel

Zaalverhuur voor feesten en partijen

Tis aal doage kovvie mit kouke

Bij De Schakel is het altijd feest, want wij zorgen ervoor dat u elke bijzondere gelegenheid kunt vieren. Wij luisteren naar uw wensen en doen ons best om deze te realiseren bij De Schakel. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een vergadering. Wij zorgen ervoor dat u een dag krijgt om nooit te vergeten.

Feesten en partijen

We laten u graag kennis maken met de locatie onder het genot van een kop koffie en zelfgemaakt appelgebak. We bespreken uw wensen en denken met plezier met u mee om van een bijzondere gelegenheid de perfecte dag te maken. Natuurlijk kunt u dit ook telefonisch met ons bespreken.

We bieden het complete pakket. We kleden indien gewenst de locatie aan, realiseren een speciaal menu en zorgen voor een band. U kunt het zo gek niet bedenken en wij gaan ons best doen om het voor u te realiseren. Daar halen we energie uit en daar worden blij van.

Zakelijke gelegenheden

Voor zakelijke gelegenheden, zoals presentaties en vergaderingen, kunt u gebruik maken van onze zalen. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en dat u en uw collega’s optimaal kunnen presteren op deze dag.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? We leiden u met plezier rond en maken een offerte op maat.